Štěně.cz
Portál pro odchov štěňátek

Čtečka čipů - užitečná pomůcka každého chovatele

K čemu je dobrá čtečka čip a potřebuji jí pro svůj odchov?

Máte psa, kočku nebo jiného mazlíčka? Pak jste určitě slyšeli o čipování. Čipování je nejen povinné pro všechny psy v ČR, ale je to také vynikající způsob, jak udržet svého mazlíčka v bezpečí. Co kdybychom vám řekli, že existuje způsob, jak můžete svého mazlíčka snadno a rychle identifikovat pomocí čtečky čipů pro psy?

Čtečka čipů pro psy je malý, přenosný přístroj, který umožňuje snadné čtení čipu, který je umístěn pod kůží vašeho mazlíčka. Čip obsahuje unikátní číslo, které je propojené s informacemi o vašem mazlíčkovi, jako je například jméno, adresa a telefonní číslo majitele.

Použití čtečky čipů pro psy je velmi jednoduché. Stačí přiložit čtečku ke kůži vašeho mazlíčka, kde je umístěn čip, a unikátní číslo se objeví na displeji čtečky. S tímto unikátním číslem můžete snadno identifikovat svého mazlíčka a najít jeho majitele, pokud by se ztratil.

Čtečky čipů pro psy jsou dostupné v různých typech a cenách. Obvykle jsou nabíjeny přes USB kabel. Existují také čtečky, které umožňují ukládání informací o mazlíčkovi přímo na čtečku, takže je můžete mít vždy po ruce.

Každý chovatel dnes odchovaná zvířata čipuje a pro jejich následnou identifikaci je čtečka nepostradatelný pomocník. Jak nejlépe prokázat novým majitelům, že jim předáváte to správné štěňátko.

Výhody použití čtečky čipů pro psy jsou zřejmé. Pomáhá vám identifikovat svého mazlíčka a najít jeho majitele, pokud se někdy ztratí. Navíc vám to dává klid vědomí, že pokud by se váš mazlíček někdy ztratil, může být snadno a rychle nalezen.

Pokud tedy chcete být jisti, že váš mazlíček je v bezpečí, doporučujeme vám zakoupit čtečku čipů pro psy. Je to investice, která se vyplatí!

Širokou nabídku těchto zařízení najdete na našem hlavním eshopu: https://www.bestpet.cz/kategorie/ctecky-cipu-pro-psy-kocky-kone-a-dalsi-zvirata/

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací